În următoarele rânduri veți putea citi o scurtă mărturie a lui TobyMac despre moartea fiului său care a decedat pe data de 23 Octombrie 2019 în urma unui stop cardiac în  Nashville, Tennessee.

Sperăm ca această mărturie să vă încurajeze și să vă aducă aminte de faptul că indiferent de situațiile dificile care vin asupra noastră pe acest pământ, Dumnezeu nu ne lasă, nu ne părăsește și că trebuie să ne ancorăm în Cuvântul Lui, în dragostea Lui și în promisiunile pe care ades le întâlnim pe paginile Scripturilor.

 


21 de ani este un cântec pe care l-am scris despre întâiul meu născut, fiul meu Truett Foster McKehann. L-am iubit din toată inima mea. Până când ceva în această viață nu îți lovește inima așa de tare, nu știi dacă poți să faci față unei situații. Sunt mulțumitor că am fost înconjurat cu dragoste, în primul rând de Dumnezeu și de comunitatea de-aproape și de departe care ne-au purtat pe brațe în fiecare zi. Scriind acest cântec care reprezintă o confesie a întrebărilor, durerii, mâniei, îndoielii, milei și a unei promisiuni ce descrie o călătorie care probabil doar ce-am început-o. Va veni și odihna. Un singur lucru știu, că nu sunt singur. Dumnezeu nu ne-a promis o viață fără durere sau nici chiar fără moarte tragică, dar El ne-a promis că nu ne va lăsa nici nu ne va părăsi. Mă țin tare de-această promisiune atât pentru fiul meu cât și pentru mine. (TobyMac, 2020)

Potrivit website-ului american ShowBiz Cheat Sheet, înainte de moartea fiului său, TobyMac ar fi discutat cu Truett despre credință și povestea despre el că avea o slăbiciune pentru Dumnezeu și că Biblia iar fi mișcat inima, avea o inimă caldă atunci când venea vorba despre lucrurile lui Dumnezeu.  (ShowBiz Cheat Sheet, 26 November 2019)

 

Referințe:
TobyMac. (2020). NEW SONG – 21 YEARS. Disponibil în limba engleză pe: http://tobymac.com/new-song-21-years/. Ultima dată când a fost accesat website-ul 13/01/2020.

Matthew Trzcinski. (2019). The Tragic Death of TobyMac’s Son. Disponibil în limba engleză pe: https://www.cheatsheet.com/entertainment/the-tragic-death-of-tobymacs-son.html/.Ultima dată când a fost accesat website-ul 13/01/2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *