Seria de conferințe: ÎN AȘTEPTAREA MIRELUI
este destinată femeilor creștine din România, pasionate de cunoașterea lui Dumnezeu, de extinderea și edificarea Bisericii lui Cristos, cu scopul de a ne aminti că trăim în așteptarea Mirelui Ceresc.
Acum o nouă temă pentru 2020: ,,Răbdarea, maratonul credinței”
Cele mai multe dintre noi recunoaștem că răbdarea este una din virtuțile creștine cardinale, dar nu neapărat o preferăm. Însă răbdarea nu este opțională pentru creștini. Apostolul Pavel le-a cerut în mod repetat creștinilor să-și demonstreze răbdarea unii cu alții, acesta fiind un test al autenticității creștine.
Înțelegerea și mai apoi punerea în practică a răbdării este strâns legată de suveranitatea lui Dumnezeu, de faptul că El este Atotcunoscător și Omnipotent – pe scurt spus răbdarea mea se așează pe cunoașterea caracterului lui Dumnezeu.
Cum să cobor însă, din minte la faptă, cele de mai sus, având răbdare într-o lume unde toate se doresc a fi instant sau la un click distanță; care e rostul răbdării în era “Claxosecundei!?

Vă invităm să răspundem împreună! Vă așteptăm să vă alăturați femeilor din România și echipei EFEBE, la Sovata Ensana Health Spa Hotel în perioada 15-17 mai 2020 pentru a reflecta asupra temei propuse și a decide întru transformarea noastră, ca mirese fără cusur, gata pentru întâmpinarea Fiului lui Dumnezeu, Mirele nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *