Seria de conferințe: ÎN AȘTEPTAREA MIRELUI
este destinată femeilor creștine din România, pasionate de cunoașterea lui Dumnezeu, de extinderea și edificarea Bisericii lui Cristos, cu scopul de a ne aminti că trăim în așteptarea Mirelui Ceresc.
Acum o nouă temă pentru 2020: ,,Răbdarea, maratonul credinței”
Cele mai multe dintre noi recunoaștem că răbdarea este una din virtuțile creștine cardinale, dar nu neapărat o preferăm. Însă răbdarea nu este opțională pentru creștini. Apostolul Pavel le-a cerut în mod repetat creștinilor să-și demonstreze răbdarea unii cu alții, acesta fiind un test al autenticității creștine.
Înțelegerea și mai apoi punerea în practică a răbdării este strâns legată de suveranitatea lui Dumnezeu, de faptul că El este Atotcunoscător și Omnipotent – pe scurt spus răbdarea mea se așează pe cunoașterea caracterului lui Dumnezeu.
Cum să cobor însă, din minte la faptă, cele de mai sus, având răbdare într-o lume unde toate se doresc a fi instant sau la un click distanță; care e rostul răbdării în era “Claxosecundei!?

Vă invităm să răspundem împreună! Vă așteptăm să vă alăturați femeilor din România și echipei EFEBE, la Sovata Ensana Health Spa Hotel în perioada 15-17 mai 2020 pentru a reflecta asupra temei propuse și a decide întru transformarea noastră, ca mirese fără cusur, gata pentru întâmpinarea Fiului lui Dumnezeu, Mirele nostru!