Am fost sunat într-o zi de o mamă aflată într-o situație grea deoarece copilul ei de doar 7-8 anișori nu putea dormi. Când închidea ochii vedea tot felul de ciudățenii, monștri și draci care-l speriau. Nu mai dormise câteva ore legate de nu știu cât timp, se trezea urlând imediat cum închidea ochii și ațipea un pic, deci situația era grea pentru că sănătatea fizică și sănătatea mintală a copilului erau în pericol.

Pentru că această familie este din Târgoviște, relativ aproape de București, am rugat-o să vină să ne rugăm pentru copilaș. Tocmai ne pregăteam să începem timpul de rugăciune de miercuri. La sfârșitul slujbei au apărut și ei. Am chemat familia în mijlocul nostru și ne-am rugat cu putere și autoritate pentru eliberarea acelui copilaș. Ne-am bazat pe Cuvântul lui Dumnezeu și pe Numele lui Cristos, El ne-a lăsat în Scriptură cazuri multe de eliberări inclusiv a unor copilași și ne-a asigurat că ce vom cere în Numele lui vom primi. Așadar am crezut și am încredințat acea familie că acel copilaș va fi bine și va dormi excelent.

Nu după mult timp mi-a scris din nou mama acestui băiețel și mi-a spus că în noaptea aceea a dormit perfect, nu l-a mai trezit niciun duh rău și totul a fost bine, nu a mai cerut să doarmă și tatăl lui și mama lui cu el în pat cum cerea de obicei și prin rugăciunea consecventă a părinților starea de bine și somnul liniștit a continuat și va continua. Așa de bucuroși și de încurajați am fost de această eliberare încât am simțit nevoia să o împărtășesc cu voi. Vreau să credeți și să folosiți autoritatea lui Cristos asupra duhurilor necurate, care de multe ori îi chinuie chiar pe cei dragi și chiar dacă nu se văd rezultate din prima nu cedați, pentru că însuși Cristos ne-a spus că unii demoni ies afară după o luptă acerbă cu post și multe rugăciuni fierbinți. Cristos eliberează și astăzi!

Cu prețuire,
Toni Berbece

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *