Frânturi din amintiri ce au fost îngropate și depozitate în sertărașul sufletului tău firav, forțează mintea să se întoarcă în timp răsturnând orice barieră, dezgolind adevăratul Eu din tine.

Goliciunea sufletului dezbrăcat de E- ul care vrea mereu să primeze, stă față în față cu Dumnezeu și cu tine și luptele tale interioare, lupte ce ai crezut că au luat sfârșit dacă ai îngropat totul fără să ierți, dar care ies mereu la iveală…

Scormonind în trecut ți – ai dezgolit sufletul, te- ai dezgolit de E- ul din tine, lăsând amintirile să te năpădească și asemenea unei furtuni ce smulge frunzele din pom lăsându- l gol, sufletul tău e descoperit…

Cu capul plecat și inima sângerândă și plină de durere, prins(ă) între trecut și prezent, nu te vei putea bucura niciodată de viitor, dacă nu ierți și dai drumul amintirilor chinuitoare…

Captiv(ă) în propriile- ți amintiri și situații care ți – au adus așa multă tristețe, îndreaptă – ți privirea către cer, acolo unde dragostea lui Hristos primează și vrea ca tu să începi cu adevărat să trăiești în libertate.
Dă drumul amintirilor dureroase și tot ce ține și privește trecutul tău, lăsând pe Dumnezeu să îți restaureze sufletul tău gingaș dar în același timp, lovit și apăsat.

Iartă – te mai întâi pe tine pentru eșecurile tale, pentru greșelile și deciziile care nu au fost bune la acel timp și pentru care dacă te- ai întoarce în timp, cu siguranță că a- i proceda poate diferit și nu în ultimul rând, iartă- i și pe toți aceia ce ți – au greșit, lăsând astfel loc vindecării tale interioare.

Astăzi și acum e timpul tău să renaști din cenușă, lăsând trecutul tău dureros în urmă, rostind această scurtă rugăciune : Doamne Isuse, mă abandonez cu viața mea și cu tot ce cred că îmi aparține, în mâna Ta, cerându- Ți iertare pentru trecut, prezent și viitor, pentru toate păcatele mele, ca să mă speli în sângele Tău ce a fost vărsat pe cruce și pentru mine.

Declar înaintea Ta cât și înaintea martorilor văzuți și nevăzuți că, mă iert pe mine și iert pe toți acei ce mi- au greșit și pe care i- am ținut captivi în inima mea, eliberându- mă astfel pentru totdeauna de trecutul meu dureros.
Doamne revarsă – ți iertarea, dragostea și pacea Ta peste mine, ca începând de azi să încep să trăiesc cu adevărat după voia Ta.

Nu de moarte trebuie să se teamă omul, să se teamă că nu va începe să trăiască niciodată. (Împăratul roman Marcus Aurelius)

Începe să trăiești total diferit, să trăiești pentru cer, să trăiești doar pentru Dumnezeu și vei vedea că tot ceea ce vei face prin El și pentru El, va lăsa o amprentă dumnezeiască care nu o va putea șterge nimeni dar care, va avea impact în viața tuturor celor ce vor privi la tine.

Vie împărăţia ta. Facă- se voia ta, precum în cer, aşa şi pe pământ.(Matei 6:10)

Fie că voia lui Dumnezeu să se întrupeze în tine, să se muleze peste viața ta ca o mănușă, și să începi să trăiești cu adevărat viața pe care a dorit – o și ți- a pregătit- o Dumnezeu pentru tine.

Hai sus prietene căci e timpul să strălucești în întunericul acestei lumi.
E timpul să intri în destinul frumos pe care Dumnezeu ți l-a pregătit.
Pe drumul vieții tale fii o floare mirositoare, răspândind un parfum aparte, un parfum ce nimeni nu îl poate uita.

Cu prețuire Lucia Man Gulei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *