Sunt trist, am vorbit destul de mult la telefon cu un domn care a fost înșelat de soția lui plecată la muncă undeva departe. El a rămas acasă pentru a îngriji de copii. Ea a fost ispitită de un om de nimic care i-a și făcut oferta de a-și lăsa soțul și copiii, de parcă există pe lumea aceasta ceva care să valoreze mai mult decât propriul soț și copiii tăi.

i oamenilor mințiți de Satana să vă înșelați partenerii, plăcerea e trecătoare, dezmierdările trec și ele, dragostea celor care nu dau doi bani pe partenerul/partenera voastră și caută să vă fure din brațele lui/ei este înșelătoare precum scorpionul și apoi dureroasă ca veninul de viperă. De ce nu stați cuminți? De ce nu vă prețuiți partenerul de viață? De ce credeți că puteți găsi ceva mai bun la alții/altele?

Nu există durere mai mare pe lumea acesta decât durerea morții cuiva drag și durerea înșelării dragostei tale. Uneori cu moartea cuiva drag după un timp te împaci, știi că te vei revedea cu persoana pierdută acolo sus, dar când îți este înșelată iubirea e ca o moarte separată prin iad, e ca și cum ți-ar muri cineva drag și ai știi că destinația e diferită, asta pentru că el/ea a ales prăpastia aceasta dintre voi. Întrebările rămân toată viața: de ce a făcut-o, ce a avut el/ea mai mult decât mine…? Apoi rămâne acel nod în inimă dacă cumva se alege iertarea, acel nod pe care-l simți când o iei/îl iei din nou în brațe, simți că ți-a fost încălcat teritoriul de alt corp, de o altă inimă, de o altă persoană, și asta doare tare mult. E o durere cruntă pe care am simțit-o în atâtea persoane.

Dragilor, rugați-vă pentru protecția familiei voastre si fugiți de păcatul curviei ca de cea mai cruntă moarte. Nu uitați un lucru: ce semeni aceea culegi, dacă ai înșelat vei simți din plin gustul înșelării.

Cu prețuire pentru toti cei care sunt credincioși partenerilor,


Toni Berbece

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *