Meditand la Cuvantul Domnului, am primit un duh de revelatie si rugaciune in acelasi timp, cu privire la acest pasaj din; Hagai 1:14 , (puteti citi pana la sfarsit)
13. “Hagai, trimisul Domnului, a zis poporului, dupa porunca Domnului: “EU SUNT CU VOI, zice Domnul.”
14. Domnul a TREZIT DUHUL lui Zorobabel, fiul lui Sealtiel, DREGATORUL lui Iuda, si DUHUL LUI IOSUA , fiul lui Iotadac, MARELE PREOT, si DUHUL INTREGII RAMASITE a poporului.
Asa ca ei au venit si s-au pus pe lucru in Casa Domnului ostirilor, Dumnezeul lor…”
Ce inseamna sa fii TREZIT?
Inseamna ca DORMIM, sau suntem AMORTITI si cineva trebuie sa ne trezeasca pentru ca-i tarziu si este mult de lucru.
Cand DORMIM, mintea si trupul sunt ca si amortite, nu stiu si nu realizeaza ce trebuie facut, nu stiu daca ceva se intampla afara, si e nevoie de ajutor.
Din punct de vedere spiritual, cu parere de rau spunem ca cei mai multi DORM, sunt AMORTITI, NEPASATORI, INDIFERENTI, NESTIUTORI de realitatea Cuvantului Domnului sau ce trebuie facut.
Dumnezeu a tot trimis semnale peste semnale, sa ne atraga atentia, a trimes multe revelatii si cuvinte profetice prin oameni mari si oameni simpli, cu scopul de a NE TREZI LA REALITATTEA Spirituala.
Slavit sa fie Domnul, eu cred ca in acelasi timpm, suntem intr-un ceas, cand toti incep sa auda “cocosul cantand”, si ca este ORA SA NE TREZIM si sa ne apucam de treaba…
Pasajul din Hagai ne scoate in relief mai multe revelatii, printre care;
Dumnezeu a trimis pe robul Lui la 3 categorii de oameni importanti.
1. DREGATORUL – oamenii din guvern –
2. PREOTUL – toti liderii, pastorii, preotii –
3. INTREGII RAMASITE  – toti oamenii –

Ca sa vedem TREZIRE, avem MARE NEVOIE DE LUCRAREA DUHULUI SFANT (acest subiect este foarte necesar si important…) care sa trezeasca in particular toate categoriile de oameni, apoi sa putem lucra pentru IMPARATIA DOMNULUI.
Meditand mai profund la aceasta TREZIRE facuta de Dumnezeu, Domnul mi-a pus o mare durere in inima, dar cu credinta si am inceput ca sa ma rog cu Cuvantul Sau si sa cer ca Domnul sa TREZEASCA DUHUL celor mai mici si mai mari, copii, soti si sotii, lideri si pastori, si pe toata multimea.
Cand cineva este TREZIT SPIRITUAL, incepe sa VADA, SA AUDA, SA REALIZEZE conditiile, responsabilitatile, lucrarea Domnului, nevoile poporului sau ale bisericii, necesitatile, simte INIMA de Tata ceresc, si este gata sa se apuce de lucru.
Acum sa cerem fiecare in dreptul nostru si al familiei, a bisericii si tarii noastre ca DOMNUL SA NE TREZEASCA DUHUL ca apoi sa ASCULTAM de Domnul si sa facem voia Sa.

Roda Volintiru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *