Daca citim si meditam putin mai mult la istoria lui Ghedeon, Domnul ne va descoperi si noua planul si voia Sa pentru viata noastra pe acest pamant.(Judecatori 6;12)
Ghedeon a avut o INTALNIRE cu Dumnezeu, dupa care l-a chemat intr-o lucrare mareata.
In ciuda fricii, a nemultumirii, a descurajarii si slabiciunii lui Ghedeon , Dumnezeu nu si-a schimbat planurile. A vrut sa-i dovedeasca lui Ghedeon ca El poate FOLOSI PE ORICINE, cat de slab ar fi, pentru ca NUMAI DOMNUL SA-SI CULEAGA GLORIA, si toti sa vada si sa marturiseasca ca Domnul nostru este PLIN DE MILA si INDURARE si poate ajuta si folosi pe oricine.
Asa ca, tu care citesti aceste cuvinte, NU AI NICIO SCUZA, ca nu stii, ca nu poti, ca nu esti vrednica, ca nu ai, ca esti prea slaba, prea pacatoasa, ca nu ai talente, ca nu ai curaj, etc, etc.
Domnul iti repeta;” DOMNUL E CU TINE, VITEAZO!”- cu alte cuvinte, EL te va ajuta, EL te va ocroti, El te va umple, El va merge cu tine. EL, Dumnezeul cel Adevarat si Atotputernic si NUMAI EL va fi centrul vietii tale in toate detaliile. Tu doar trebuie sa-L ASCULTI, sa TE PREDAI total si fara conditii, sa TE INCREZI in El, pentru ca El are un PLAN mare si pentru tine.
Suntem cu TOTII chemati ca sa FACEM O DIFERENTA in aceasta lume prin iubirea Lui Isus.
Dar, constatam din acest exemplu, cat si altele din Biblie, o taina; TREBUIE MAI INTAI SA AVEM O INTALNIRE REALA CU ISUS.
Aceasta INTALNIRE DIVINA este momentul cand ceva supranatural intervine in vietile noastre si ne TRANSFORMA RADICAL VIATA SI DESTINUL.

Roda Volintiru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *