Dimineata meditam la aceste versete si am simtit din partea Domnului sa ma rog cu ele pentru Romania in aceasta vreme . Cititi-le si rugati-va cu ele pentru BINELE ROMANIEI.

Tefania 3:12. “Voi lasa in mijlocul tau un popor smerit si mic, care se va increde in Numele Domnului.

13. Ramasitele lui Israel nu vor mai savarsi nelegiuire, nu vor mai spune minciuni si nici in gura lor nu se va mai gasi o limba inselatoare. Ci vor paste si se vor odihni, si nimeni nu-i va tulbura.”

14. Striga de bucurie, fiica Sionului! Striga de veselie, Israele! Bucura-te si salta de veselie din toata inima ta, fiica Ierusalimului!

15. Domnul a abatut de la tine pedepsele tale, a indepartat pe vrajmasul tau; Domnul, Imparatul lui Israel, este in mijlocul tau; nu trebuie sa te mai temi de nicio nenorocire!

16. In ziua aceea se va zice Ierusalimului: “Nu te teme de nimic! Sioane, sa nu-ti slabeasca mainile!

17. Domnul Dumnezeul tau este in mijlocul tau, ca un viteaz care poate ajuta; Se va bucura de tine cu mare bucurie, va tacea in dragostea Lui si nu va mai putea de veselie pentru tine.”

18. “Voi strange pe cei intristati, care sunt departe de adunarea sfanta, pe cei iesiti din sanul tau, asupra carora acum apasa ocara.

19. Iata, in vremea aceea, voi lucra impotriva tuturor asupritorilor tai; voi izbavi pe cei schiopi si voi strange pe cei ce au fost izgoniti, si ii voi face o pricina de lauda si de slava in toate tarile unde sunt de ocara acum.

20. In vremea aceea, va voi aduce inapoi; in vremea aceea, va voi strange; caci va voi face o pricina de slava si de lauda intre toate popoarele pamantului, cand voi aduce inapoi pe prinsii vostri de razboi sub ochii vostri, zice Domnul.”

Roda Volintiru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *