Echipa Radio Agape
Corneliu

Fondator & Dj


Sunt unul dintre inițiatorii lucrării Radio Agape și sunt pasionat de răspândirea Evangheliei atât în mediul online cât și pe câmpul real de Evanghelie.

Cătălin

Fondator & Web


Un post de radio creștin a fost instrumentul de care Dumnezeu s-a folosit pentru a mă ține aproape de El. Radio Agape s-a născut din aceiași dorință, ca Dumnezeu să vorbească pe înțelesul fiecăruia.

Mihaela

Grafică


Sunt soție, mămică și este un mare privilegiu să fiu fiică a unui Dumnezeu Atotputernic. Îmi place să fac versete personalizate prin care cred că Dumnezeu îi poate încuraja pe cei din mediul online.

Ana

Articole


Îmi place nisipul fierbinte și cafeaua amară și îmi place ca din nimic să fac ceva. Iubesc să încurajez oamenii și să văd cum le înflorește un zâmbet pe buze, în timp ce în colțul ochilor li se ivește câte o lacrimă la fel de fierbinte ca nisipul, izvorâtă din preaplinul lor suflet cu gust de cafea amară.

Mariana

Articole


Mă simt onorată sa fac parte din Echipa Radio Agape România. Slujesc împreună cu colegii mei in departamentul Editoriale Blog Radio Agape. Motto-ul meu este: “Depinde de noi dacã ne asumãm sau nu responsibilitatea unei trãiri cu sens.”