“…vreau numai sa-mi sfarsesc cu bucurie calea si slujba pe care am primit-o de la Domnul Isus.” Faptele Apostolilor 20:24

Bucuria vine in urma implinirii depline a scopului pentru care am fost creat si regenerat, nu in urma realizarii cu succes a unui lucru. Bucuria Domnului nostru era sa faca lucrurile pentru care a fost trimis de Tatal, si El ne spune: “Cum M-a trimis pe Mine Tatal, asa va trimit si eu pe voi.” Ai primit o slujba de la Domnul? Daca da, atunci trebuie sa te dedici ei, sa-ti pretuiesti viata numai pentru indeplinirea acelei slujbe. Gandeste-te ce satisfactie vei avea cand Il vei auzi pe Isus spunand: “Bine rob bun si credincios”; cand vei sti ca ai facut lucrul pe care El te-a trimis sa-l faci. Fiecare trebuie sa ne gasim locul in viata; din punct de vedere spiritual, il gasim cand ne primim slujba de la Domnul. Pentru a face aceasta, trebuie sa umblam cu Isus, trebuie sa-L cunoastem pe El mai mult decat ca Mantuitor personal. “Ii voi arata tot ce trebuie sa sufere pentru Mine.”

“Ma iubesti?” Atunci: “Paste oile Mele.” Nu exista nici o alternativa a modului in care-L putem sluji, ci doar o loialitate absoluta fata de insarcinarea pe care ne-a dat-o Domnul nostru – Loialitate fata de ceea ce intelegem atunci cand ne aflam cat mai aproape de Dumnezeu. Daca ai primit o slujba de la Domnul Isus, vei sti ca nevoia nu este niciodata identica cu chemarea; nevoia este oportunitatea de a-ti exersa chemarea. Chemarea implica loialitate fata de slujba pe care ai primit-o cand erai intr-adevar in stransa legatura cu El. Aceasta nu implica faptul ca s-a planificat deja o campanie de lucru pentru tine, dar inseamna ca trebuie sa ignori solicitarile de a lucra in alte domenii.

Oswald Chambers – Totul pentru gloria Lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *