Am constat de multe ori, atât în mediul virtual, cât și în viața reală, că avem tendința de a ne ”amesteca” în treburile altora, cu un aer de atotștiutor, plini de înțelepciune și bune intenții. Când cineva se bucură nespus pentru un eveniment, întâmplare, realizare, iar noi venim și ”strecurăm”subtil câte un verset sau un citat, părerea cuiva, preluată de undeva, pe care o considerăm foarte spirituală, cu siguranță vom reuși să știrbim flacăra bucuriei, ca și cum am spune:
”Ascultă aici, lucrurile nu stau tocmai așa, uite ce scrie/zice x-ulescu!”
Și servim gândul, citatul nemanifestând nici cel mai mic semn de bucurie alături de cei ce se bucură de ceva important pentru viața/sufletul lor. Reușim să strecurăm tristețea în sufletul înflăcărat de promisiunile lui Dumnezeu!
Personal, am iertat orice intervenție de acest gen, strecurată cu intenție sau fără intenție critică, am iertat și m-am rugat. Nu voi înceta să cred că cei pe care i-am încredințat în mâna lui Dumnezeu, mai devreme sau mai târziu, îl vor sluji, ÎL vor preamări și recunoaște în viețile lor, chiar dacă eu nu voi mai fi în această lume să văd acest lucru. Voi vedea totul împreună cu Cristos, când voi fi cu EL acasă. Până atunci nu voi înceta să cred!
Noi nu le știm pe toate!
Duhul Sfânt e Cel care cunoaște, cercetează, mustră și îndreaptă pe fiecare în parte!
Iată de ce, în rugăciunea mea pentru astăzi L-am rugat pe Tatăl meu ceresc, în Numele Domnului Isus Hristos, prin Duhul Său cel Sfânt, să-mi dea înțelepciune să îngrijesc sufletul meu mai întâi de toate, apoi familia mea, apoi pe cei ce-I întâlnesc în călătoria mea pe acest pământ, atât cât îmi permite fiecare și e după voia lui Dumnezeu. Unde nu mai pot, mă opresc: Dumnezeu va face totul perfect și va duce la bun sfârșit ceea ce a început în viețile noastre!.
Romani 12:15
Bucuraţi-vă cu cei ce se bucură; plângeţi cu cei ce plâng.

Dana Lucia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *