Nu te lăsa cuprins(ă) de teamă uitându- te la ce se întâmplă în jurul tău și la valurile care simți uneori că te acoperă.

Încercările nu sunt veșnice dar nădejdea care ți – a pus- o Dumnezeu în inima ta, da.
Și știi de ce?
Pentru că: Nădejdea din inima ta vine direct din inima lui Dumnezeu și din ceea ce face El în fiecare zi pentru tine, ca tu să te bucuri și să te ridici de fiecare dată când ești descurajat(ă).

Iată ce mai gândesc în inima mea și iată ce mă face să mai trag nădejde: Bunătăţile Domnului nu s-au sfârșit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă.
Și credincioșia Ta este atât de mare!
„Domnul este partea mea de moștenire”, zice sufletul meu, „de aceea nădăjduiesc în El.” Domnul este bun cu cine nădăjduiește în El, cu sufletul care-L caută.
Bine este să aștepţi în tăcere ajutorul Domnului.
(Plângerile lui Ieremia 3 : 21-26)

Așteaptă și azi ajutorul Domnului care cu siguranță că va veni, dacă tu îl crezi pe Dumnezeu și Cuvântul Său și aștepți în tăcere, fără cârtire, ajutorul Lui…

Sfidează teama ce îți dă târcoale și ridică – te deasupra greutăților, pentru a putea să respiri aerul nădejdii și dacă te ridici, începe să mergi prin credință, nu sta pe loc blocat(ă) în situațiile care te sufocă și fac să îți tremure genunchii…

Azi Dumnezeu vrea ca tu să zâmbești, vrea ca inima și sufletul tău să cânte de bucurie, ca la sfârșitul zilei să poți spune : Doamne îți mulțumesc că și astăzi ce ai promis Tu, ai împlinit în viața mea și a familiei mele!

Greutățile prin care treci au mare preț și poartă în ele puteri nebănuite de a te ridica, căci este Hristos în tine și cu nici un chip nu te-a abandonat și din toate lucrurile, Isus își scoate slava.

Căci eu consider că suferințele din vremea de acum nu sunt vrednice să fie puse alături de slava viitoare, care urmează să ne fie descoperită.(Romani 8:18)

Acum că, ai alungat teama și neliniștea, începe să lauzi numele Domnului în încercările prin care treci și vei gusta din bunătatea Lui.

Vei fi surprins(ă) de ceea ce va face Dumnezeu în viața ta, chiar azi!
Crede doar și nu te îndoi!

Cu prețuire Lucia Man Gulei ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *