Episodul 2
Lupii nu te vor cruța

„Știu că după plecarea mea vor veni între voi lupi feroce, care nu vor cruța turma.”
Faptele Apostolilor 20:29

Acești lupi sunt FEROCE!
Din păcate, venirea lor nu poate fi oprită. Venirea „LUPILOR FEROCE” este IMINENTĂ.
Întrebarea corectă nu este dacă vor veni, ci când anume vor veni. Iar când au intrat în turmă, efectele sunt clare. Ceea ce vor produce nu va fi decât dezastru.
Ei lovesc feroce, adică precum lovitura unui baros.
Lupii aceștia, când vor intra în turmă, nu vor cruța turma.
Ține minte acest lucru important: lupii aceștia NU TE VOR CRUȚA NICI PE TINE!
Adică, nu te vor trece cu vederea, nu te vor ocoli, nu-ți vor arăta indulgență atunci când vor apărea și știu că pot devora din turmă. Tu și cu mine suntem ținta lor.

Ai realizat un aspect important în acest pasaj legat de acești lupi?
Acești lupi nu sunt demoni, ei nu reprezintă o simbolistică spirituală, ci este o metaforă dată unor oameni ca mine și ca tine. Diferența dintre oi și lupi o va face însă ceea ce va urmări fiecare parte. „Lupii” doar în anumite cazuri vor urmări ceva în mod conștient, restul însă, în majoritatea cazurilor, o vor face mai mult din instinctul de „lup”, și anume să distrugă precum puterea barosului tot ceea ce s-a clădit. Prin ceea ce vor spune acești „lupi feroce” nu se va avea în vedere în niciun caz zidirea, protecția, încurajarea, corectarea, sfătuirea sau învățarea ta, ci DISTRUGEREA ta.
Asta vor urmări lupii: conștient sau instinctiv vor căuta doar distrugere. Nu uita, ei nu te vor trece cu vederea, nu te vor cruța.

Fănel Șerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *