“Hrănește-ți sufletul cu făgăduințele lui Dumnezeu și vei astupa glasul îngrijorării. Zidește-ți așteptările pe temelia promisiunilor sfinte și nicio furtună nu te va dărâma.

Tu nu ești important fiindcă te văd oamenii și te laudă. Tu nu ești neimportant fiindcă nimeni nu ridică privirea spre tine. Tu ești prețios pentru că ochii lui Dumnezeu te privesc. Și nu oricum, ci cu drag,

Nu te măsura cu cifre omenești, cu salariul, nu te măsura cu caii putere sau numărul de camere, pantofi sau haine, ci adu-ți aminte că ești plătit, răscumpărat cu sângele prețios al Mielului lui Dumnezeu, Fiul Lui, Isus Hristos.

Nu ridica doar trupul din pat, ci ridică și sufletul spre Dumnezeu prin rugăciune. Ia cu tine la drum speranța și încrederea că biruința este în mâna lui Dumnezeu, nu a omului. Cu fiecare pas așternut, rostește: nu sunt singur, Dumnezeu este cu mine.

Ai multe de făcut. Ai mult de alergat. Timpul fuge și deseori te simți copleșit de neputință. Nu alerga când nu mai știi unde să te duci, ci oprește-te, odihnește-te în El și vei vedea clar drumul pe care să mergi. Criza de timp nu se rezolvă alergând mai mult, ci învățând să ne odihnim în Hristos.

Pleacă la drum în această săptămână cu dorința de a iubi, nu cu așteptarea de a fi iubit. Vei vedea că cel ce dăruiește iubire nu va fi lipsit de ea. Tu ești iubit de când erai un plod fără chip. Dacă de jur împrejurul tău este numai loc pustiu, fii tu o ploaie binecuvântată care transformă pustiul în pășune.

Fii cu noi Hristoase și dă-ne aripi cerești ca să biruim în cele pământești.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *