0%

Mărturia unu fost securist

Out on: Mărturia unu fost securist


Tracklist:


Mărturia unu fost securist

Mărturia unu fost securist

Teo Family

Add all tracks to playlist

Review:


“Dacă mai sunt informatori printre noi și astăzi, Domnul Dumnezeu să-i binecuvinteze și să se întoarcă la Dumnezeu cât mai este vreme. Să nu rămână un trădător a lui Isus, ci să facă un legământ cu Dumnezeu.”

O scurtă mărturie a unui fost securist de rang înalt care recruta informatori în rândul bisericilor. Rugămintea lui e să ne rugăm pentru informatorii care probabil mai sunt și azi printre noi. Acești oameni care înainte de ’89 și-au vândut frații și i-au trimis după gratii sau chiar la moarte. Să ne rugăm ca Dumnezeu să le dea putere să se mărturisească și să se pocăiască cât încă mai au această posibilitate.
Dorința acestui om nu e să-i denunțe, ci să-i încurajeze să facă acest pas al unei pocăințe autentice. Să nu rămână niciunul dintre ei un Iuda, ci să facă acest pas pe care Iuda nu a mai reușit să-l facă.
El știe că Dumnezeu care este dragoste încă mai poate ierta, și încă poate schimba, așa cum l-a schimbat și pe el, care în trecut urmărea creștinii și punea la cale aresturi și crime.

În convertirea sa, el mărturisește cum imagninile acestor adevărați eroi ai credinței nu i-au dat pace și cum Dumnezeu ii punea mereu în fața ochilor fețele acestor oameni nevinovați, pe care el îi trimitea chiar și la moarte.

Probabil că biserica de azi a uitat acești eroi dar Dumnezeu nu-i uită niciodată.
Domnul are obiceiul să-și cinstească eroii întotdeauna, și nu lăsa nerăsplătit pe niciunul dintre ei. În cartea Isaia, Dumnezeu strigă și anunță o mare sărbatoare și o mare bucurie la vestea ca acești eroi ai Evangheliei au biruit prin sângele Mieluilui și prin Cuvântul mărturisirii lor.
Acest Cuvânt inspirat de sus a ajuns astăzi și la noi prin versuri, meditații, mărturii și încurajări.

SĂ NE ADUCEM AMINTE DE ADEVARAȚII EROI CARE AU LUPTAT PENTRU CAUZA…

E – EVANGHELIEI, trăind o viață de
R – RUGĂCIUNE, considerând slujirea cea mai înaltă
O – ONOARE,
I – IUBIND chiar pâna și pe vrăsmașii lor.

Video – Teo Family, Andy Drăghis,
SPECIAL THANKS TO MIHAI WURMBRAND.

“Tu Nu Pleci Niciodată”:
Text – Costache Ioanid
Muzică – Mircea Căpușan
Adaptare – Teo Family
Instrumental – Teo Family, Dodo Danciu, Emi Ocos, Andy Drăghiș, Dan Petric

Instagram:
https://www.instagram.com/teofamilymusic
Facebook:
https://www.facebook.com/teofamilymusic

SHARE

Release:


Play Cover Track Title
Track Authors