Adesea românii folosesc expresia “ești praf”, pentru a-i spune cuiva cât de neîndemânatic este, dar oamenii de știință au descoperit că aceasta nu este doar o expresie, ci suntem literalmente creați din praf și nu orice praf, ci praf cosmic, praf de stele, cum e numit de oamenii de știință. Acești experți au declarat, fie că le-a făcut plăcere sau nu, un adevăr Biblic, unul descris atât de frumos în Genesa, anume că am fost modelați din țărâna pământului (Genesa 2:7).

Când Dumnezeu a creat pământul și apoi făptura umană, le-a creat din praf de aceeași natură și calitate ca cel din cosmos. Pentru că solul nu fusese mixat ca azi cu vegetație moartă, forme de viață moarte, reziduri de tot felul, omul a fost făcut din “adamah” sol pur creat de Dumnezeu. Astfel se explică cum de noi avem în trupurile noastre și astăzi amprenta acestui praf de stele. Când cineva îți mai spune că ești praf răspunde-i că da, ești praf de stele.

Nu-i așa că e minunat că știința confirmă din nou Biblia? Nu-i așa că e minunat faptul că nu suntem o apariție întâmplătoare? Că nu ne-am dezvoltat dintr-o “celulă” sau din mai știu ce primată. Așadar, tu care ești ateu, dar iubitor al științei, al cercetărilor și al descoperirilor de tot felul e timpul să recunoști și tu acest adevăr. Oricine ai fi meditează la descoperirea aceasta. Atinge-ți carnea și apoi mulțumește-i lui Dumnezeu că te-a creat așa de minunat!

Cu prețuire,
Toni Berbece

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *