Trăim în țara în care Gheorghe Dincă, după ce a răpit două adolescente, le-a violat și cel mai probabil le-a ucis, cere cu nerușinare arest la domiciliu. Când fetele acelea strigau după îndurare nu ai avut milă, dar tu, omule care ți-ai deschis inima și mintea spre demonii care te-au condus spre rău, ceri milă?

Trăim în țara în care un primar a agresat sexual adolescente și apoi, fiind prins, “se laudă” că are conștiință să se autosuspende și să dea socoteală înaintea lui Dumnezeu și a justiției. Dar când ai agresat sau profitat de acele adolescente nu ai avut demnitate și conștiință?

Trăim în țara în care Moise Guran, cel care a lovit în referendumul pentru familie cu o răutate ieșită din comun, un om care a înfierat intrarea în politică a jurnaliștilor, o face. Politica din România se pricopeșeste cu un alt om lipsit de caracter și imprevizibil ca scorpionul. De ce în politica din România nu se pune acceptul mai presus de toate pe caracter, pe cuvânt, pe valorile familiei, pe valorile morale, ci se pune accentul pe personaje care pot manipula cât mai bine opinia publică? Tot pe manipulare mergeți măi oamenilor?

Trăim în țara care, deși se declară creștină, Dumnezeu dispare tot mai mult din conștiința ei. Ce facem cu ea? O vindecăm sau o lăsăm să se ducă de râpă aflând zilnic de tot mai multe persoane fără conștiință, caracter și omenie?

Vindecarea acestei națiuni, fie că vă deranjează sau nu, stă în întoarcerea cu fața spre Dumnezeu. El va ridica oameni onești, El va face să se împuțineze din această națiune oamenii răi și să prospere cei buni.

Tămăduiește-ne Doamne țara de oameni răi, că pământul e sănătos sub noi, iar cerul ne dă ploaie!

Cu prețuire,
Toni Berbece

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *