„Şi învăţătura şi propovăduirea mea nu stăteau în vorbirile înduplecătoare ale înţelepciunii, ci într-o dovadă dată de Duhul şi de putere, pentru ca credinţa voastră să fie întemeiată nu pe înţelepciunea oamenilor, ci pe puterea lui Dumnezeu.” (1 Corinteni 2: 4-5). Pavel nu a fost un om slab de fire; de fapt, era lider peste alți lideri. El a declarat chiar odată cu privire la faptele Legii, că era fără vină (vezi Filipeni 3: 6).

Nu aș vrea să ascult un predicator care nu are mărturie personală despre puterea miraculoasă a lui Dumnezeu la lucru în viața sa. Pavel era cineva pe care să-l poți privi și să spui: „Există o putere care îmi atinge inima, despre care știu că nu poate veni din acest vas fizic. Trebuie să fie de la Duhul Sfânt care lucrează în interiorul celui care îmi vorbește. Doamne, lasă ca aceasta să fie partea mea în zilele următoare!”

Când o nouă generație de israeliți urma să intre și să cucerească Țara Făgăduinței pe care alții o pierduseră prin necredința lor, aceștia au mers cu instrucțiunea pe care Dumnezeu i-a dat-o lui Iosua: „Iată, dau în mâinile tale Ierihonul şi pe împăratul lui, pe vitejii lui ostaşi.” (Iosua 6:2).

Ești tentat să te gândești la toate lucrurile cu care te lupți? Începe să te gândești, în schimb, la toate lucrurile pe care Dumnezeu deja le-a făcut. Vocile negative care nu te provoacă spre credință te vor conduce la moarte într-o pustie spirituală. Meditați la Cuvântul Său astăzi și aveți încredere în El!

Carter Conlon s-a alăturat personalului pastoral al Times Square Church în 1994, la invitația pastorului fondator, David Wilkerson, și a fost numit pastor senior în 2001.

Devoțional AlfaOmega

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *