“Domnul Dumnezeul tau este ca UN VITEAZ CARE POATE SA AJUTE; Se va bucura de tine cu mare bucurie, va tacea in dragostea Lui, si nu va mai putea de veselie pentru tine.” (Tefania3:17)

Poate te afli CHIAR acum intr-o mare incercare, intr-o lupta care pare ca nu se mai termina si te simti infrant, poate esti chiar acum intr-o situatie critica, fara iesire, intr-o noapte neagra, in care nu mai vezi cand vine dimineata, intr-o durere fara alinare, incat lacrimile-ti curg, de nu vor sa se mai opreasca, etc.
In aceasta situatie, in care nu mai vezi nicio iesire, nici o alinare, nicio speranta, vine Duhul Domnului, care vrea sa te RECONECTEZE cu Domnul Dumnezeul tau si iti spune:
“Priveste la Mine copilul Meu scump, nu cadea de oboseala si in disperare. Suflet drag si atat de greu incercat, EU Domnul Dumnezeul tau, VIN ca un VITEAZ care POT sa te ajut. Increde-te in Mine, caci Eu nu renunt la tine. Indiferent prin ce treci, si din ce motiv, EU am ochii indreptati asupra ta, si lucrez la cauza ta, pentru ca ai pret in ochii Mei si te iubesc. Adu-mi chiar ACUM, JERTFA de MULTUMIRE si LAUDA-MA, caci aceasta ne RECONECTEAZA.
Eu atunci, nu mai pot de veselie pentru tine, caci in ciuda durerii si incercarilor tale, tu ai ALES sa-ti indrepti privirea inspre Mine, sa Ma cauti, sa Ma lauzi, si sa te INCREZI in Mine.
EU SUNT VITEAZUL care te poate ajuta.
Nadajduieste in Bunatatea Mea, caci Eu ma voi Lupta cu cei ce vin impotriva ta… Eu sunt dusmanul dusmanilor tai…”
asa ne incurajeaza Domnul din nou in fiecare zi.
Multumim Doamne Isuse!

Roda Volintiru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *